Venus Swan

Natuurlijke face en body lift zonder chirurgie

 

Dé nieuwste pijnloze methode voor algehele huidverstrakking van gezicht en lichaam.
Door de unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen MP² is deze niet chirurgische techniek dé oplossing bij huidveroudering, huidverslapping, cellulitis en slechte doorbloeding. U ervaart een aangename warmte die tevens een zeer ontspannen gevoel geeft. Op basis van de innovatieve MP² technologie, combineert Venus Swan multipolaire radiofrequentie met magnetische pulsen therapie om de huid van binnen naar buiten op te warmen. De warmte, veroorzaakt door de unieke handstukken, stimuleert een wondhelingsproces, samen met een serie aan werkingen die vet smelten en resulteren in de synthese van nieuwe collageen- en elastinevezels, waardoor de behandelde zone geleidelijk afslankt en verstrakt.

De Venus MP² techniek is bij uitstek geschikt voor het verbeteren en verstevigen van uw huid op de plaatsen waar u dit graag zou willen. Denk hierbij aan hangende bovenarmen en verslapping aan de binnenkant van uw benen, maar ook aan een verslapte buik na een zwangerschap. Het verfraait uw decolleté en verstrakt en verstevigt de huid van uw hele gezicht.
De MP² is warmte-energie die doordringt in de onderste huidlaag (de vetlaag) én in de middelste huidlaag waar zich collageen- en elastinevezels bevinden. Deze collageen- en elastinevezels zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid. De warmte-energie zorgt voor het plaatselijk verbranden van vet en voor de aanmaak van nieuw collageen. Aan de ene kant verliest u centimeters in omvang, aan de andere kant wordt uw huid strakker door de aanmaak van nieuw collageen. Uw stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren sterk en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze techniek heeft hierdoor een zeer gunstig effect op de reductie van cellulitis.

 

Geen hersteltijd, geen pijn en geen ongemak

  • Waarom zou u comfort opofferen voor resultaat, wanneer dat niet nodig is. De Venus Swan beidt u een pijnloze behandeling met duidelijk zichtbare resultaten.
  • Uw Venus Swan behandeling is risicoloos en goed voor alle huidtypes en –kleuren.
  • Zonder hersteltijd laat uw Venus Swan behandeling toe om uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk te hervatten na de behandeling.
  • Met de gepatenteerde MP² technologie ziet u meestal al resultaten na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren van 6 tot 8 behandelingen.
  • De enige technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van twee aparte mechanismen, met als resultaat een dramatische verbetering van het huidbeeld.

 

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?
Het gezicht, de hals en het volledige lichaam kunnen behandeld worden met de Venus Swan.

 

Wat voor resultaten mag ik verwachten? 
Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulitis en een silhouette met strakkere contouren.

 

Hoe veilig zijn de behandelingen? 
Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. De Venus Swan deskundige zal uw esthetische doelen met u bespreken om na te gaan of dit de juiste behandeling voor u is.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? 
Het aantal behandelingen dat u nodig heeft varieert van persoon tot persoon, maar gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor het gezicht en hals en 8 tot 10 behandelingen voor het lichaam.

 

Hoe lang duurt een behandeling?
De tijd van een Venus Swan behandeling is afhankelijk van de zone die behandeld wordt. De behandelingen variëren voor gezicht en hals tussen 15 en 30 minuten. De lichaamsbehandelingen kunnen, als er meerdere zones behandeld worden, tot 45 minuten duren.

 

Venus Treatment, Hollywood’s Hottest Anti-Aging Treatment featured on Extra TV!
The doctor who treats Oprah, Kim Kardashian and Beyonce, Dermatologist Dr. Lancer, gives Extra TV an exclusive look into the hottest new anti-aging treatment to hit Hollywood… and it’s painless! Dr. Lancer says the new Venus treatment “works well, it doesn’t hurt and it doesn’t require any maintenance. I mean, how much better can you get than that?”

 

Door Doran van de Ven

Kijk voor meer informatie op www.chridor.nl/venus-swan/