Perlane® hyaluronzuur

Restylane, Perlane, Touch, Lipp, Sub-Q, Vital

Wat is (Restylane) Perlane?

Perlane is een hyaluronzuur dat als rimpelvuller wordt gebruikt, dit merk wordt in Zweden geproduceerd door Q-med. Hyaluronzuur is een heldere transparante gel.

De producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur dat niet van dieren afkomstig is en om die reden zijn er geen huidtesten nodig en daardoor is er ook een minimale kans op allergieën of reacties van overgevoeligheid. Hyaluronzuur komt van nature al in ons lichaam voor en houdt het vocht in ons lichaam vast. Er zijn meerdere merken die hyaluronzuur producten verkopen zoals Restylane / Perlane, Juvederm, Emervel, en Teosyal.

Deze producten noemt men ook wel injectables of fillers. Zowel mannen als vrouwen gebruiken deze producten.

Restylane/ Perlane producten zijn tijdelijke fillers, dat wil zeggen dat deze producten door het lichaam afgebroken worden en na verloop van tijd uit ons lichaam verdwijnen verder zijn het FDA-goedgekeurde producten.

Perlane tegen rimpels

Als gevolg van het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af en daarmee ook de elasticiteit van uw huid en hierdoor ontstaan er rimpels.

Een rimpel behandeling met Perlane kan een oplossing zijn, omdat hyaluronzuur het weefsel meer volume geeft en daardoor de huidcontouren hersteld. De behandeling is een relatief eenvoudige cosmetische ingreep m.b.v. injecties. Het is een niet-operatieve ingreep en het resultaat is direct zichtbaar. Bij deze ingreep zullen de expressierimpels dit zijn de rimpels die je ziet bij het praten of lachen niet verdwijnen.

Restylane / Perlane producten zijn leverbaar in 6 varianten te weten: Restylane, Perlane, Touch, Lipp, en Sub-Q, Vital. Het verschil zit hem in de grote van de partikels en in de verschillende varianten, de ene variant is beter geschikt voor de fijne lijntjes in het gelaat, de andere is beter tegen de diepere rimpels of voor meer volume van de lippen en de ander is voor de verbetering van de huidconditie. Laat u daarom eerst goed voorlichten tijdens een consult voordat u een behandeling onder gaat.

Perlane wordt rechtstreeks in het te behandelen gebied ingespoten. Men gebruikt tegenwoordig meestal een zeer fijne naald, waardoor je op veel plaatsen weinig van de naaldprik voelt, maar sommige plekken in het gelaat kunnen gevoelig zijn bij het inbrengen van een naald in de huid. De arts kan dan een verdovende crème gebruiken, bovendien zijn de rimpelvullers tegenwoordig vaak vermengd met een plaatselijke verdovingsvloeistof waardoor de patiënt nog minder van de injectie voelt, maar indien gewenst is een plaatselijke verdoving ook mogelijk.

Perlane een product van Restylane dat bestaat uit water en hyaluronzuur, per ml bevat Perlane meer hyaluronzuur daardoor is het een zwaardere gel, hierdoor kunnen diepe rimpels behandeld worden en aan de wangen, de kin en de lippen kunnen meer volume gegeven worden.

In veel gevallen is 1 behandeling voldoende maar soms zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk dit is mede afhankelijk van de structuur van uw gelaat.

Na de behandeling kunt u meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Restylane heeft een tijdelijke werking van 6 tot 12 maanden, indien gewenst kan de behandeling herhaald worden.

Het is beter om geen Perlane behandeling te ondergaan als u:

– overgevoelig bent voor hyaluronzuur,

– u zwanger bent,

– borstvoeding geeft,

– er op de te behandelen plek al een permanente filler aanwezig is.

Het is beter om na de behandeling de zon, de zonnebank of de sauna een aantal dagen te mijden.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid er rood, gevoelig, stijf of gezwollen zijn of een jeukerig gevoel hebben, maar normaal gesproken verdwijnt dit weer na een paar dagen.

De prijzen kunnen per kliniek erg verschillen, voor prijzen zie www.kostenpriveklinieken.nl  

De informatie op kostenpriveklinieken.nl is informatief en educatief en zal nooit het advies en/of de behandelingen van een specialist vervangen. Omdat iedereen andere wensen heeft kunnen de prijzen en adviezen ook verschillen. Neem daarom altijd contact op met de kliniek of salon van uw keuze en laat u daar ook goed informeren. 

Copyright © 2011. All Rights Reserved.

De informatie door sturen naar een vriend of vriendin

 

 

ABC Clinic gebruikt ook GEEN permanente fillers. Wij hebben ze ook nooit gebruikt. We werken enkel met door de FDA-goedgekeurde producten: Radiesse, Restylane en Juvederm, de 3 veiligste producten op de markt. Daarnaast werken we met Bocouture (Xeomin) en Botox voor de Botuline Toxines, ook FDA goedgekeurd.

Restylane: om lachrimpels, diepe kraaienpootjes en lijnen langs de mond op te vullen.
Restylane Perlane: om de lijnen van de zijkant van de neus naar de mondhoeken op te vullen.
Restylane SubQ: om het volumeverlies van de wangen en de kin te compenseren.
Restylane Lipp: om de lippen voller te maken.
Restylane Vital: om de conditie en het vochtgehalte van de huid te verbeteren. Restylane Vital maakt de huid elastischer en steviger en kan worden toegepast in het gelaat, de hals en het decolleté. Fijne droogtelijntjes verdwijnen hiermee. Ook is Vital geschikt voor de lippen.
Restylane Touch: voor de zeer fijne oppervlakkige rimpeltjes.

Perlane® bevat meer hyaluronzuur waardoor de gel zwaarder is van samenstelling, zodat hij beter gebruikt kan worden voor het veranderen van geszichtsstructuren, het vullen van diepere rimpels en groeven, en het voller maken van de Lippen.